Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als peus: feu un tall transversal als peus. Salpebreu-los i refrigereu-los 24 h. Feu un sofregit amb ceba, pastanaga, tomàquet, alls aixafats i farigola. Afegiu-hi els peus, vi i pebre, deixeu-ho reduir i cobriu-ho amb brou. Deixeu que bullin tapats fins que siguin cuits. Traieu els peus del brou, passeu-los pel colador xinès i poseu-los al foc per reduir la salsa. 
  2. Desosseu els peus. Separeu la carn del mig dels peus per al farcit. 
  3. Per al farcit: feu un sofregit de ceba amb els bolets trinxats i els pinyons. Poseu-hi la carn dels peus picada, sal i pebre. Estireu la mantellina, poseu-hi quatre peus, farciu-los i enrotlleu-los. Refrigereu-los. 
  4. Feu-ne rodanxes de 4 cm de gruix i marqueu-les per tots els costats amb una paella. Escaldeu els llamàntols vius amb aigua i sal 2 min. Traieu-ne la carn del cos i de les pinces, sencera. 
  5. En una paella, reduïu el suc i el raïm (corall) dels caps. 
  6. Muntatge: escalfeu els peus al foc i al forn amb una mica de salsa. Escalfeu els cargols. Marqueu el llamàntol i deixeu-lo poc fet. 
  7. Poseu els trossos de peu de porc al plat; a sobre, el llamàntol, i els cargols, salsant. Glacegeu-ho amb all i oli i afegiu-hi la reducció de llamàntol.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: