Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Sofregiu-la en un raig d’oli d’oliva amb el moll de l’os picat. Quan la ceba estigui translúcida, mulleu-ho amb el brandi i el vi. Deixeu evaporar l’alcohol, i afegiu-hi el brou i les castanyes trossejades. Coeu-ho a foc suau 15 min.
  2. Feu una picada amb els carquinyolis, l’all i la xocolata. Afegiu les orellanes, tallades de manera regular, a la salsa de castanyes, amb la picada. Deixeu-ho espessir, rectifiqueu-ne el punt de sal i pebre i afegiu-hi una nou de mantega al final, ja fora del foc.
  3. Talleu els bitxos i fregiu-los. Reserveu-los.
  4. Netegeu el filet, feu-ne porcions, salpebreu-lo, unteu-lo amb oli d’oliva i segelleu-lo en una planxa ben calenta. Poseu-lo al forn a 200 ºC, 5 min. Serviu-lo amb la salsa de castanyes i els bitxos fregits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: