Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El procés d’elaboració d’aquest filet comença quatre dies abans de consumir-lo.
  2. Netegeu-lo bé; salpebreu-lo i embetumeu-lo amb oli, que us anirà bé perquè s’hi adhereixin bé les herbes.
  3. En un bol barregeu el romaní, la farigola i l’orenga en pols. També, poseu-hi el julivert i l’all trinxat. Embetumeu el filet amb totes aquestes herbes. També poseu-hi unes rodanxes de llimona. Emboliqueu el filet amb un drap net, que n’absorbeixi els sucs.
  4. Heu de canviar cada dia de drap fins al dia que us el mengeu.
  5. Per a la salsa tàrtara: simplement feu una maionesa i barregeu-la amb la cullerada de mostassa, les tàperes i els cogombrets picats. Saleu-ho si ho considereu necessari.
  6. Traieu les rodanxes de llimona, rasqueu-ne una mica, sobretot per treure l’all, i talleu el filet a làmines.
  7. Serviu el filet acompanyat de la salsa tàrtara i una mica d’enciam amanit amb una vinagreta normal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: