Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el magret de venes i impureses. En una paella antiadherent i sense oli, col·loqueu-lo per la part més grassa. Coeu-lo fins que us quedi ben torrat. Tot seguit, doneu-li la volta i deixeu-lo coure uns segons més (l’interior ha de quedar lleugerament cru).
  2. Deixeu que es refredi i emboliqueu-lo amb paper film, premeu-ho bé i lligueu-ho per les puntes. Reserveu-ho a la nevera o al congelador unes hores. Traieu-lo de la nevera i talleu-lo a rodanxes ben fines.
  3. Amaniu-lo amb la vinagreta que haureu preparat amb la batedora elèctrica, posant-hi els rovellons, el vinagre de Mòdena, la tòfona negra, l’oli d’oliva, sal i pebre. Serviu-lo amb uns encenalls de foie gras. Podeu decorar-ho amb una cebeta confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto