Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Socarreu i renteu els peus de porc. Feu un brou fet amb els retalls de verdures i coueu-hi els peus fins que siguin tous (2 h a foc suau). Desosseu-los, amb cura de no trencar-los, mentre encara siguin calents, i poseu-ne una meitat sobre film de cuina, salpebreu-los, i poseu-hi l’altra meitat a sobre. Emboliqueu-ho com si fos un caramel, cargolant les puntes del film, que agafi una forma arrodonida i compacta. Poseu-los a refredar tota la nit perquè la gelatina qualli bé. Per a la vinagreta, coueu les mongetes en aigua bullint. Un cop cuites poseu-ne una cullerada en un bol, una punta d’all, un parell de branquetes de julivert, oli, una mica de vinagre, sal i pebre, i ho tritureu amb el túrmix. Si veieu que és massa lligada, li podeu afegir una mica d’aigua. Rectifiqueu de sal. Retireu el film dels peus de porc i talleu-los a rodelles primes. Disposeu-les en els plats en forma de rosetó i amaniu-ho amb la vinagreta. Podeu comprar peus de porc ja bullits, es venen envasats al buit. Només caldrà escalfar-los amb una mica d’aigua i sal per poder-los desossar. Podeu acompanyar-ho amb unes fulles de ruca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto