Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Socarreu i renteu els peus de porc. Feu un brou fet amb els retalls de verdures i coueu-hi els peus fins que siguin tous (2 h a foc suau). Desosseu-los, amb cura de no trencar-los, mentre encara siguin calents, i poseu-ne una meitat sobre film de cuina, salpebreu-los, i poseu-hi l’altra meitat a sobre. Emboliqueu-ho com si fos un caramel, cargolant les puntes del film, que agafi una forma arrodonida i compacta. Poseu-los a refredar tota la nit perquè la gelatina qualli bé. Per a la vinagreta, coueu les mongetes en aigua bullint. Un cop cuites poseu-ne una cullerada en un bol, una punta d’all, un parell de branquetes de julivert, oli, una mica de vinagre, sal i pebre, i ho tritureu amb el túrmix. Si veieu que és massa lligada, li podeu afegir una mica d’aigua. Rectifiqueu de sal. Retireu el film dels peus de porc i talleu-los a rodelles primes. Disposeu-les en els plats en forma de rosetó i amaniu-ho amb la vinagreta. Podeu comprar peus de porc ja bullits, es venen envasats al buit. Només caldrà escalfar-los amb una mica d’aigua i sal per poder-los desossar. Podeu acompanyar-ho amb unes fulles de ruca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto