Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla, poseu-hi a bullir els peus de porc amb la ceba, el porro, la pastanaga, la fulla de llorer i uns grans de pebre. Deixeu-ho bullir entre 2 h i 2 h 15 min. Quan els peus siguin cuits, traieu-los de l’olla i desosseu-los, vigilant de no trencar-los gaire. 
  2. Poseu la carn dels peus en paper film, enrotlleu-lo bé i tibeu-lo com si volguéssiu fer-ne una botifarra grossa. Seguidament, poseu-ho a la nevera per tal que es refredi bé. 
  3. Mentrestant, feu una vinagreta barrejant en un bol cinc parts d’oli d’oliva verge extra, una de vinagre de xerès, sal i pebre negre mòlt. Bateu-ho enèrgicament i reserveu-ho. 
  4. Quan els peus de porc estiguin ben freds, traieu el paper film de la nevera i talleu-ne el contingut a làmines ben fines (com més fines, millor). Col·loqueu-les en un plat i poseu-hi per sobre la vinagreta

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: