Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu les vieires posant la closca plana cap amunt i, subjectant-les amb la mà i un drap, i amb un ganivet a l'altra mà, talleu-ne el múscul intern. Llavors llenceu l’aigua i quedeu-vos amb la carn, un cilindre de color blanquinós, al costat del qual hi ha una petita llengua de color taronja, el corall, molt apreciat. Doneu-los un toc de congelació perquè siguin més fàcils de tallar.
  2. Amb un ganivet molt esmolat o la màquina de tallar embotit, talleu llesques fines de vieira, que heu d'anar disposant a tota la base del plat.
  3. Munteu una vinagreta barrejant l’oli amb el vinagre i una mica de sal. Afegiu-hi els ous remenant delicadament perquè no es trenquin, juntament amb el porradell i el cerfull.
  4. Amaniu-ho amb la vinagreta i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto