Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu les vieires posant la closca plana cap amunt i, subjectant-les amb la mà i un drap, i amb un ganivet a l'altra mà, talleu-ne el múscul intern. Llavors llenceu l’aigua i quedeu-vos amb la carn, un cilindre de color blanquinós, al costat del qual hi ha una petita llengua de color taronja, el corall, molt apreciat. Doneu-los un toc de congelació perquè siguin més fàcils de tallar.
  2. Amb un ganivet molt esmolat o la màquina de tallar embotit, talleu llesques fines de vieira, que heu d'anar disposant a tota la base del plat.
  3. Munteu una vinagreta barrejant l’oli amb el vinagre i una mica de sal. Afegiu-hi els ous remenant delicadament perquè no es trenquin, juntament amb el porradell i el cerfull.
  4. Amaniu-ho amb la vinagreta i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto