Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els festucs en remull.
  2. Bateu l’ou amb el sucre i la ratlladura de llimona. Incorporeu-hi la farina amb el llevat i barregeu-ho bé. Afegiu-hi els festucs (mal escorreguts) i barregeu-ho.
  3. Amb la massa feu dues barres llargues i coure-les al forn a 180 ºC uns 15 min.
  4. Traieu la plata del forn, talleu els carquinyols al biaix i torneu-los a posar al forn uns 5 min més, fins que agafin color.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: