Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu tots els ingredients, exceptuant l’ametlla, poseu-los al damunt de la taula de treball i treballeu la pasta fins aconseguir una pasta homogènia. Aleshores, afegiu-hi l’ametlla i amb la pasta formeu uns palets uniformes que vagin de punta a punta de la placa del forn, d’uns 3 cm de diàmetre.
  2. Coeu-los al forn preescalfat 25 min a 175 ºC. Un cop cuits, aneu-los tallant procurant que no es refredin, perquè si es refreden ja no es poden tallar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: