Què cuinar La Vanguardia

El quinzè aniversari de la meva neboda gran, l’Aina, el vam celebrar amb un sopar a casa seva, i jo vaig portar aquest pastís per tal de bufar les espelmes:

Quinze! Uau, com passa el temps… Encara recordo les galetes de llimona que vam fer les tres, l’Aina, l’Olga i jo quan l’Aina tot just tenia 6 anyets, i amb prou feines arribava al marbre de la cuina… I ara ja és més alta que jo i em passa gairebé mig pam!  L’Aina s’ha convertit en tota una joveneta aplicada, treballadora, que treu unes notes excel·lents, amb les idees molt clares, sempre atenta a tothom i que es desviu per ajudar qui té al costat. És poc llaminera, però l’altre dia em va comentar que havia tastat un pastís de pastanaga que li havia agradat molt, així que vaig pensar que aquest carrot cake podria ser un bon pastís per celebrar aquests quinze anys tan especials. Per molts anys, guapa!

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i piqueu-les amb un robot de cuina. Reserveu-ho.
  2. Piqueu la taronja confitada amb un robot de cuina. Reserveu-ho.
  3. Amb les varetes elèctriques barregeu els sucres i els ous. Afegiu-hi la mantega, la pastanaga, la taronja confitada, el coco i la pell de taronja. Afegiu-hi els secs: farina, impulsor, sal i canyella.
  4. Aboqueu-ho tot dins un motlle encamisat i coeu-ho al forn 50 min a 170 ºC.
  5. Deixeu-ho refredar. Talleu-ho longitudinalment en tres pisos.
  6. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, farciu-ho amb la cobertura de formatge. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto