Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: en una paella sofregiu la ceba pelada i trinxada. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els tomàquets, també ben trinxats, i la fulla de llorer. Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi la farina i, amb l’ajut d’un batedor, munteu una salsa amb el brou de peix ben calent. La salsa ha de quedar una mica espessa, perquè el peix treu líquid quan bull.
  2. Un cop feta la salsa, hi afegiu el vi blanc i el brandi, ho passeu tot pel colador xinès i ho poseu en una cassola de fang. Afegiu-hi l’allioli, que dissoldreu amb un batedor. Tot seguit, afegiu-hi la rodanxa de lluç i la de rap. Saleu-ho i deixeu-ho coure a foc lent.
  3. Al cap d’uns quants minuts, doneu la volta a les rodanxes de peix, afegiu-hi les patates, que haureu fet bullir abans, les cues de gambes i les cloïsses.
  4. Passats uns quants minuts més, serviu-ho en un plat calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: