Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, poseu el sucre, el canonet de vainilla, obert pel mig, i l’aigua; escalfeu-ho a foc baix, remenant-ho, fins a dissoldre el sucre i obtenir un almívar.
  2. Retireu-ho del foc, traieu el canonet de vainilla i deixeu-ho refredar.
  3. Poseu el mató en un bol i afegiu-hi l’almívar, a poc a poc, mentre ho barregeu amb una espàtula.
  4. Escalfeu lleugerament el moscatell i suqueu-hi els melindros, fins que s’amarin. Aneu-los col·locant en una plata fonda.
  5. Cobriu-los amb la meitat de la crema de formatge, escampeu-hi per sobre una mica de coco ratllat i poseu-hi la meitat del raïm. Repetiu l’operació formant una altra capa.
  6. Acabeu-ho amb el raïm i el coco ratllat. Deixeu-ho refredar bé.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: