Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema de llimona: poseu la gelatina a hidratar en aigua freda. A part, poseu un bol al bany maria amb el sucre i el suc de llimona. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi els ous i remeneu-ho fins que comenci a espessir. Afegiu-hi la mantega, barregeu-ho i traieu-ho del foc. Escorreu la gelatina i desfeu-la a la crema de llimona. Deixeu refredar la crema una mica.
  2. Per a la cassoleta: cobriu un motlle de pastís amb la pasta brisa. Per tal que no s'abaixi la massa, poseu uns cigrons secs dins del motlle i coeu-ho al forn durant 15 min a 190 ºC. Traieu la cassoleta del forn i buideu-la de cigrons.
  3. Poseu la crema de llimona dins la cassoleta i deixeu-la refredar a la nevera per tal que qualli una mica. Talleu les maduixes a rodanxes i col·loqueu-les fent cercles a sobre la crema de llimona.
  4. Finalment, si voleu donar brillantor al pastís, es pot pintar amb una mica de gelatina fosa en una mica d’aigua calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto