Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la cassoleta: remulleu les llavors de llinosa i deshidrateu-les fins que estiguin seques. Tritureu-les fins a aconseguir farina.
  2. Amb un robot de cuina, tritureu les nous amb la ceba deshidratada. Afegiu-hi la farina de llinosa i torneu-ho a barrejar.
  3. En un recipient, poseu la massa triturada i escampeu-hi la nou moscada, pebre i sal.
  4. Renteu els carbassons i ratlleu-los fins.
  5. Afegiu-ho a la massa i barregeu-ho amb les mans.
  6. En uns motlles petits desmuntables per la base, formeu les cassoletes amb la massa i deshidrateu-les 12 h.
  7. Traieu-ho del motlle i torneu-ho a deshidratar fins a aconseguir una textura llisa, no seca.
  8. Per al formatge de nous de macadàmia: remulleu les nous de macadàmia, 10 h.
  9. Escorreu i tritureu les nous amb l’aigua, amb una càpsula de probiòtic dissolta, fins a aconseguir una crema espessa i fina.
  10. En un plat, col·loqueu un colador folrat amb una gasa i aboqueu-hi la crema.
  11. Tapeu-ho amb la gasa, col·loqueu a sobre un plat i un pes, perquè el formatge deixi anar l’aigua.
  12. Deixeu-ho fermentar 18 h, a l’hivern, i menys a l’estiu.
  13. Traieu el pes, el plat i la gasa del formatge, poseu-ho en un plat, afegiu-hi la sal, el llevat i l’oli d’oliva, i barregeu-ho suaument. Deixeu-ho reposar a la nevera.
  14. Per al farciment: talleu el bròquil a flors. Peleu i traieu la llavor als tomàquets, saleu-los i deixeu-los escórrer.
  15. Piqueu el porro.
  16. Marineu els moixernons amb l’oli i el tamari, 30 min.
  17. Barregeu-los amb el bròquil, el porro i els tomàquets.
  18. Barregeu les verdures amb el formatge i l’oli, i ompliu-ne les cassoletes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto