Preparació
- Per a la crema de castanya: barregeu els ingredients en fred i feu-los coure a foc lent, fins a obtenir una textura cremosa.
- Poseu-ho en una mànega i refrigereu-ho.
- Per a la crema de foie: escalfeu el brou de pollastre i aboqueu-lo sobre el foie cru, rectificat de sal, pebre, sucre i conyac.
- Emulsioneu-ho amb el túrmix per obtenir una crema fina.
- Ompliu un motlle de silicona en forma de castanya amb una mica de crema de castanya i crema de foie. Congeleu-ho.
- Per al bany de xocolata: barregeu i escalfeu tots els ingredients. Deixeu que la temperatura baixi fins a 40 ºC.
- Amb escuradents, punxeu les castanyes i banyeu-les en la xocolata, traieu-les i deixeu-les assecar. Refrigereu-ho.
- Per a les fulles de mill cruixents: poseu el mill amb l’aigua i la sal en un cassó a coure a foc lent, fins que absorbeixi l’aigua.
- Tritureu-ho amb la picadora i passeu-ho per una malla fina, per obtenir una pasta.
- Estireu la pasta, en una capa molt fina, sobre una taula de silicona, en forma de fulla, i feu-ho coure 10 min a 175 ºC.
- Desemmotlleu-ho i reserveu-ho en un lloc sec.
- Per a la terra de castanya i la terra negra: el procés és igual per a totes dues. Barregeu tots els ingredients i deixeu-ho reposar 20 min.
- Feu-ho coure al forn 5 min, a 170 ºC, i aneu-ho trencant per obtenir la terra.
- Per al 'gomasio': barregeu la castanya cuita, seca, amb la sal, i passeu-ho per la picadora fins a obtenir una pols.
- En una safata tipus snack, poseu les terres al fons, la castanya de foie amb una mica de pols d’or i la fulla de mill cruixent, prèviament salada amb el 'gomasio'.