Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un tall a les castanyes i deixeu-les una bona estona en remull.
  2. Poseu les castanyes en un bol ben cobertes d’aigua. Coeu-les al microones 10 min a potència màxima. Deixeu refredar les castanyes un parell de minuts i peleu-les amb compte de no cremar-vos els dits.
  3. Poseu en un cassó l’aigua, la mel, la canyella, el sucre i les castanyes. Feu-ho bullir 2 min a foc suau.
  4. Deixeu-ho refredar i torneu a fer-ho bullir durant 2 min més. Repetiu el procés un tercer cop.
  5. Deixeu-ho refredar dins l’almívar.
  6. Escórreu les castanyes i eixugueu-les bé. Fregiu-les en oli de gira-sol fins que siguin daurades.
  7. Useu-les com a guarnició de gelats, nata muntada, fruita, cremes…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto