Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per coure la ceba, talleu la tija arran de la ceba i pel cantó de l’arrel talleu una corona de ceba. Emboliqueu-la amb paper d’alumini i poseu-la a coure al forn 1 h i 30 min a 150 ºC. 
  2. Per al farciment: ompliu un cassó amb aigua i poseu-lo al foc, escalfeu-hi 5 min el bacallà amb llorer. Deixeu-ho refredar. 
  3. En una paella al foc escalfeu l’oli i fregiu-hi els alls i els bitxos. Deixeu-ho refredar. 
  4. Escorreu el bacallà i, sense treure-li la pell, passeu-lo pel túrmix i aboqueu-hi l’oli a poc a poc fins que aconseguiu una pasta compacta. 
  5. Per a la salsa: en un cassó al foc desfeu la mantega fins que quedi líquida. 
  6. En un altre recipient al foc munteu al bany maria els rovells, el suc de la llimona i una mica de sal. Quan estigui tot emulsionat, afegiu-hi la mantega líquida a poc a poc, com si es tractés d’una maionesa. 
  7. Buideu la ceba pel mig i traieu-ne les dues o tres fulles més dures de la part exterior. A continuació, farciu-la amb la brandada de bacallà, napeu-la amb la salsa i glacegeu-ho al forn 5 min a 150 ºC. Opcionalment, acabeu-ho amb panses i pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto