Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu la papaia, el kiwi i les maduixes, i deixeu-ho macerar 1 h (com a molt) en el suc de llimona i llima.
  2. Mentrestant, feu la crema d’alvocat triturant, a la batedora, l’alvocat, sal i el suc de taronja (més o menys, unes 10 cullerades, segons la mida de l’alvocat).
  3. En un plat, serviu el cebiche de fruita amb una mica de coco fresc laminat, menta i festucs trossejats per sobre.
  4. Acompanyeu-ho amb la crema d’alvocat i poseu-hi unes quantes gotes d’oli d’oliva per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: