Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les gambes vermelles i elimineu-ne els caps. 
  2. Salpebreu-les. Després de 5 min, cobriu-les amb suc de llima. Peleu i talleu la ceba en juliana i afegiu-la a la preparació anterior, amb la pasta d''ají' groc, dissolta en una mica de suc de llima. Afegiu-hi els bitxos picats. 
  3. Barregeu-ho tot molt bé, afegiu-hi unes fulles de coriandre i deixe-ho marinar 30-45 min. 
  4. Peleu el mango i talleu-lo a dauets. Afegiu la llet de coco a les gambes i barregeu-ho suaument.
  5. Serviu el cebiche amb unes fulles de coriandre fresc i una mica d'oli d'oliva verge extra. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto