Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: piqueu les galetes amb la batedora i barregeu-les amb la mantega, fosa. Cobriu la base d'un motlle de 22 cm amb aquesta barreja, pressionant-ho molt bé, i reserveu-ho a la nevera.
  2. Per al farcit: munteu la nata líquida amb el sucre i afegiu-hi el formatge cremós amb la llet condensada. Remeneu-ho tot bé, perquè quedi ben integrat.
  3. Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la gelatina en pols, remenant-ho bé. Reserveu-la perquè es temperi una mica.
  4. Aneu afegint la gelatina a la barreja de formatge i llet condensada, sense deixar de remenar. Aboqueu la mescla al motlle i reserveu-ho a la nevera, un mínim de 5 h.
  5. Per al coulis de maduixa: retireu els tronquets de les maduixes, renteu-les i tritureu-les amb el sucre. Escalfeu el puré resultant en un cassó al foc i afegiu-hi la gelatina en pols. Heu de procurar que el puré no arribi a bullir. Quan la gelatina s'hagi desfet del tot, retireu el cassó del foc i reserveu-ho.
  6. Retireu el cheesecake del motlle i cobriu-lo amb el coulis de maduixa. Deixeu-lo refredar almenys 1 h abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: