Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per als cigrons: poseu els cigrons en remull amb 2 l d’aigua mineral una nit abans de cuinar-los. Reserveu una quarta part de l’aigua en la qual heu remullat els cigrons i afegiu-hi 3 l d’aigua mineral fins a cobrir totalment els cigrons. En aquesta aigua, coeu-los 1 h.
  2. Per al sofregit: en una paella sofregiu a foc lent la ceba tallada molt petita. Un cop cuita, afegiu-hi els alls i el julivert picats. Deixeu-ho coure durant 2 min. Després, afegiu-hi el tomàquet trinxat i deixeu-ho coure 10 min a foc molt lent.
  3. Per a les espardenyes: fregiu les espardenyes i reserveu-les. Agafeu un recipient a part que pugui anar al foc, feu un roux amb la farina i la mantega i mulleu-ho amb el suc dels cigrons bullits i el sofregit. Deixeu-ho coure una estona. Després, afegiu-hi les espardenyes ja fregides i la picada catalana. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto