Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu les cireres per la meitat i traieu-los els pinyols.
  2. Barregeu el mascarpone amb el sucre de llustre fins que es dissolgui.
  3. Munteu la nata líquida i afegiu-la al formatge mascarpone amb moviments suaus envoltants.
  4. Ompliu les cireres amb la barreja anterior. Reserveu-ho.
  5. Peleu les nespres, retireu-los els pinyols i bateu-les juntament amb el suc de taronja.
  6. Poseu l’aigua en un cassó i quan comenci a bullir dissoleu-hi l’agar-agar 2 min. Incorporeu-hi el batut de nespres i bateu-ho bé.
  7. Repartiu la barreja en quatre plats i poseu-hi les cireres farcides. Deixeu-ho refredar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: