Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu les cireres per la meitat i traieu-los els pinyols.
  2. Barregeu el mascarpone amb el sucre de llustre fins que es dissolgui.
  3. Munteu la nata líquida i afegiu-la al formatge mascarpone amb moviments suaus envoltants.
  4. Ompliu les cireres amb la barreja anterior. Reserveu-ho.
  5. Peleu les nespres, retireu-los els pinyols i bateu-les juntament amb el suc de taronja.
  6. Poseu l’aigua en un cassó i quan comenci a bullir dissoleu-hi l’agar-agar 2 min. Incorporeu-hi el batut de nespres i bateu-ho bé.
  7. Repartiu la barreja en quatre plats i poseu-hi les cireres farcides. Deixeu-ho refredar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto