Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Unteu un motlle de parets baixes que pugui anar al forn amb mantega. Van molt bé els que són del tipus Pyrex, una mena de vidre que resisteix molt bé les temperatures altes. Ensucreu-lo.
  2. Espinyoleu les cireres i talleu-les en dues parts. A les botigues d’estris de cuina, venen uns estris que van molt bé per treure els pinyols de les cireres.
  3. Bateu tots els ingredients, menys les cireres, i aboqueu-ho al motlle.
  4. Coroneu-ho amb les cireres.
  5. Demaneu ajuda a un adult per enfornar el pastís 45 min, a 180 ºC.
  6. Quan estigui a punt, deixeu-lo refredar i mengeu-vos-el fred.

El consell

  • Els pastissos de fruita són boníssims i molt fàcils de fer. Si voleu, podeu fer servir aquesta mateixa recepta però canviar les cireres per una altra fruita. Proveu-ho amb préssec, poma, plàtan, maduixes... Simplement, hi haureu de posar la fruita tallada a làmines.
  • Si voleu fer aquesta recepta d’una manera molt més fàcil, feu servir el microones. En aquest cas, heu de triar motlles més petits (mai metàl·lics!), individuals. Poseu-los a coure 5 min, a mitja potència. Sobretot, en treure els motlles, recordeu protegir-vos les mans amb uns agafadors, perquè cremen molt!
  • Prepareu aquest pastís per postres quan tingueu una celebració especial. A l’hora de servir-lo, poseu al plat un trosset de 'clafoutis' acompanyat d’una bola de gelat de vainilla. Segur que als convidats els encanta!
  • Aquest tipus de pastís de cirera és molt típic a França, i es coneix amb el nom de 'clafoutis'.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto