Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu les cloïsses amb aigua bullent amb molta sal durant 10 s. Refredeu-les en aigua i gel. Obriu-les i reserveu-les.
  2. Tritureu l’oli d’oliva amb el porradell picat i coleu-ho. Reserveu-ho.
  3. Escaldeu en aigua bullent les verdures per separat per tal deixar-les al dente. Refredeu-les en aigua i gel, i escorreu-les procurant que no hi quedi gens d’aigua.
  4. Amaniu-les amb oli d’oliva verge extra i sal, i col·loqueu-les al centre del plat tot formant una capa fina. Poseu-hi les cloïsses a sobre i feu una quenelle (una mena de croqueta allargada que es fa amb l’ajut de dues culleres) de sorbet de llimona amb alfàbrega. Poseu-ho al centre. Decoreu-ho tot amb unes fulles de 'shiso' i l’oli de porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto