Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu les cloïsses amb aigua bullent amb molta sal durant 10 s. Refredeu-les en aigua i gel. Obriu-les i reserveu-les.
  2. Tritureu l’oli d’oliva amb el porradell picat i coleu-ho. Reserveu-ho.
  3. Escaldeu en aigua bullent les verdures per separat per tal deixar-les al dente. Refredeu-les en aigua i gel, i escorreu-les procurant que no hi quedi gens d’aigua.
  4. Amaniu-les amb oli d’oliva verge extra i sal, i col·loqueu-les al centre del plat tot formant una capa fina. Poseu-hi les cloïsses a sobre i feu una quenelle (una mena de croqueta allargada que es fa amb l’ajut de dues culleres) de sorbet de llimona amb alfàbrega. Poseu-ho al centre. Decoreu-ho tot amb unes fulles de 'shiso' i l’oli de porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto