Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli en una paella i quan estigui calent salteu uns minuts la xistorra, afegiu-hi també les cloïsses i el vi blanc. Tapeu la paella i deixeu-ho uns segons a foc fort tot just el temps que triguin a obrir-se. Serviu-ho ben calent.
  2. Acompanyeu-ho d’un bon pa per sucar i un vi blanc de la nostra terra ben fresc pot constituir un primer plat deliciós, divertit i molt fàcil.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: