Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu la pasta com si fos pa. Dissoleu l'ou amb l'aigua, l'oli i el sucre. A banda, desfeu el llevat en un poquet d'aigua tèbia i l'aboqueu-ho a la mescla anterior.
  2. Afegiu-hi la farina i treballeu la pasta a la taula uns 5 min fins que quedi compacta. Deixeu-ho reposar en un bloc uns 30 min.
  3. A continuació, en una llanda untada amb oli, esteneu la pasta de manera ben fina amb els dits.
  4. Talleu la fruita de temporada ben fina per tal de cobrir la superfície de la pasta. Ensucreu i deixeu que la pasta torni a bufar.
  5. Enforneu-ho amb més calor a la part inferior del forn durant 25 min a 185 ºC.
  6. Traieu-ho del forn, afegiu-hi una mica de sucre -si la fruita ho necessita- i empolseu-hi canyella en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: