Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al cremós: en un cassó coeu a 84 ºC nata, llet, rovells i caramel. Afegiu-hi la gelatina hidratada i aboqueu-ho en motlles. Congeleu-los. 
  2. Per al cóc: bulliu la nata i afegiu-hi la xocolata. Tritureu-ho amb el túrmix. 
  3. Mescleu sucre, farina, impulsor, farina d’ametlla, clara i sal i treballeu-ho a la batedora, amb la pala. 
  4. Poseu al foc la mantega i foneu-la fins que agafi un lleuger color avellanat: mantega noisette. Barregeu-la amb la mescla anterior i amb la trufa inicial. Coeu la massa 15 min a 180 ºC.
  5. Per al granissat: barregeu-ho tot plegat i congeleu-ho en un pot. 
  6. Per a la gelatina: feu-ho coure tot i estireu-ho en una placa ben fina. Emplateu un rectangle del cóc i cobriu-lo amb gelatina. Sobreposeu-hi un rectangle més petit de cremós i, al damunt, una quenelle de gelat de xocolata i una culleradeta de granissat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto