Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cobriu el fons del motlle amb caramel líquid i repartiu-hi les meitats de préssec que quedin ben posades. Poseu una cirera al forat de cada préssec.
  2. En un bol barregeu el sucre, la mantega i els rovells d’ou amb les varetes elèctriques del túrmix. Afegiu-hi la farina amb el llevat tamisats i barregeu-ho bé. A part, munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les a la mescla amb suavitat, vigilant que no s’abaixin. Aboqueu la mescla dins el motlle i coeu-la al forn durant 50 min a 160 ºC.
  3. Quan la coca s’hagi refredat, barregeu tot l’almívar de la llauna amb el licor i aboqueu-ho ben repartit per tota la superfície de la coca. Un cop s’hagi absorbit tot el líquid, desemmotlleu la coca de cap per avall, de manera que el préssec de la base quedi a la part de dalt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto