Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el carbassó i ratlleu-lo amb un ratllador fi.
  2. Amb les varetes elèctriques del túrmix bateu la mantega i el sucre fins que quedi ben cremós. Afegiu-hi els ous d'un en un, barrejant-ho bé fins que quedin ben incorporats.
  3. A part, barregeu la farina, el llevat, la vainilla i la sal. Afegiu-hi el carbassó, el licor i els pinyons i barregeu-ho bé.
  4. Mescleu les dues preparacions anteriors i aboqueu la massa dins un motlle untat de mantega i farina.
  5. Coeu la coca al forn a 180 ºC durant 45 min. Deixeu-la refredar i reserveu-la.
  6. Macereu les fruites vermelles amb unes cullerades de sucre. Reserveu-les a la nevera.
  7. Serviu un tall de coca amb una cullerada de fruites vermelles macerades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: