Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu 100 g de sucre amb els llardons, les avellanes, la canyella, la pell de llimona i l’anís.
  2. Estireu la làmina de pasta de full amb un corró.
  3. Dividiu imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals. Escampeu per sobre la franja central la meitat de la barreja de llardons.
  4. Doblegueu una banda sobre la franja central i estireu-la una mica amb el corró.
  5. Escampeu-hi per sobre la resta de llardons. Tapeu amb l’altra banda i tornneu a estirar-la amb el corró.
  6. Pinteu la coca amb l’ou batut i empolseu-la amb la resta del sucre i els pinyons.
  7. Coeu la coca al forn a 180 ºC fins que sigui daurada, uns 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto