Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Estireu la làmina de pasta de full amb un corró, pinteu-la amb una mica d’anís i empolseu-la amb canyella.
  2. Dividiu imaginàriament la làmina en tres parts longitdinals. Escampeu per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre. Doblegueu una banda sobre la franja central i aixafeu-la una mica amb el corró.
  3. Torneu-hi a posar anís, canyella, la resta de llardons i un terç de sucre. Tapeu-la amb l’altra banda i torneu a aixafar-la amb el corró.
  4. Pinteu la coca amb l’ou batut i empolseu-la amb la resta del sucre i els pinyons.
  5. Coeu la coca al forn a 190 ºC fins que sigui daurada, uns 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: