Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Dins d’un pot, remeneu 275 g de sucre i els rovells, i aboqueu-hi l’oli, l’aigua, l’anís i la llet. Quan tot quedi ben remenat, afegiu-hi la farina, la ratlladura de la pell de llimona i el sobre de llevat. Tapeu el pot amb un drap de cuina mentre munteu les clares a punt de neu. Quan estiguin a punt, afegiu-les a la mescla anterior.
  2. Procurant que aquesta barreja quedi ben compacta, aboqueu-la dins d’una plàtera apta per anar al forn (ha de ser una mica alta, perquè quan es cogui la massa pujarà molt). Heu de tenir el forn calent a 200 ºC i, mentre es va coent la coca aneu-lo abaixant una mica de temperatura cada 10 min. Entre la primera i la segona vegada que abaixeu el foc del forn, escampeu al damunt de la coca un grapat de pinyons i unes quantes cullerades de sucre (els 125 g restants). Esquitxeu-la una mica amb aigua (podeu emprar un pulveritzador). La massa pujarà lentament. Per comprovar que ja està ben cuita, punxeu-la amb una agulla i observeu si surt neta de la massa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto