Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Dins d’un pot, remeneu 275 g de sucre i els rovells, i aboqueu-hi l’oli, l’aigua, l’anís i la llet. Quan tot quedi ben remenat, afegiu-hi la farina, la ratlladura de la pell de llimona i el sobre de llevat. Tapeu el pot amb un drap de cuina mentre munteu les clares a punt de neu. Quan estiguin a punt, afegiu-les a la mescla anterior.
  2. Procurant que aquesta barreja quedi ben compacta, aboqueu-la dins d’una plàtera apta per anar al forn (ha de ser una mica alta, perquè quan es cogui la massa pujarà molt). Heu de tenir el forn calent a 200 ºC i, mentre es va coent la coca aneu-lo abaixant una mica de temperatura cada 10 min. Entre la primera i la segona vegada que abaixeu el foc del forn, escampeu al damunt de la coca un grapat de pinyons i unes quantes cullerades de sucre (els 125 g restants). Esquitxeu-la una mica amb aigua (podeu emprar un pulveritzador). La massa pujarà lentament. Per comprovar que ja està ben cuita, punxeu-la amb una agulla i observeu si surt neta de la massa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto