Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 160 ºC, a dalt i a baix.
  2. Unteu el motlle amb una mica de mantega i enfarineu-lo. Sacsegeu el motlle per retirar l'excés de farina.
  3. Poseu l'accessori pala a la Kitchen Aid. Poseu al bol la farina i el llevat Royal. Barregeu-ho 1 min a velocitat baixa.
  4. Afegiu al bol els 225 g de sucre, l'essència de vainilla, la sal, els 3 ous, la llet i 90 g de mantega a punt de pomada. Barregeu-ho 2 min a velocitat mitjana, fins que estigui tot ben integrat.
  5. Peleu les pomes, traieu-ne les llavors i talleu-les a làmines. Incorporeu-ne dues a la massa i barreja-ho. Aboqueu la massa al motlle i col·loqueu la poma restant en forma de cercle sobre la coca.
  6. Enforneu-la durant 10 min.
  7. Mentrestant, prepareu la crema. Foneu 80 g de mantega, afegiu-hi 100 g de sucre i l'ou restant. Bateu-ho amb unes varetes.
  8. Obriu el forn i aboqueu la crema sobre la superfície de la coca. Seguiu-ho enfornant uns 35 min. Vigileu la coca els últims minuts de fornejat, ja que cada forn és un món.
  9. Traieu la coca del forn i deixeu-la reposar dins el motlle 20 min. Traieu-la del motlle i deixeu-la refredar completament sobre una reixeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto