Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 160 ºC, a dalt i a baix.
  2. Unteu el motlle amb una mica de mantega i enfarineu-lo. Sacsegeu el motlle per retirar l'excés de farina.
  3. Poseu l'accessori pala a la Kitchen Aid. Poseu al bol la farina i el llevat Royal. Barregeu-ho 1 min a velocitat baixa.
  4. Afegiu al bol els 225 g de sucre, l'essència de vainilla, la sal, els 3 ous, la llet i 90 g de mantega a punt de pomada. Barregeu-ho 2 min a velocitat mitjana, fins que estigui tot ben integrat.
  5. Peleu les pomes, traieu-ne les llavors i talleu-les a làmines. Incorporeu-ne dues a la massa i barreja-ho. Aboqueu la massa al motlle i col·loqueu la poma restant en forma de cercle sobre la coca.
  6. Enforneu-la durant 10 min.
  7. Mentrestant, prepareu la crema. Foneu 80 g de mantega, afegiu-hi 100 g de sucre i l'ou restant. Bateu-ho amb unes varetes.
  8. Obriu el forn i aboqueu la crema sobre la superfície de la coca. Seguiu-ho enfornant uns 35 min. Vigileu la coca els últims minuts de fornejat, ja que cada forn és un món.
  9. Traieu la coca del forn i deixeu-la reposar dins el motlle 20 min. Traieu-la del motlle i deixeu-la refredar completament sobre una reixeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto