Què cuinar La Vanguardia

Òscar Teixidó és el responsable de cuina del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-Universitat de Barcelona. El CETT integra cicles formatius, graus de turisme, el grau de ciències culinàries i gastronòmiques de Catalunya i també màsters i postgraus en turisme.

Preparació

  1. Barregeu els ingredients sòlids, farina, sal, sucre i llevat, per una banda. I per una altra banda, barregeu els líquids: la mel, els ous, la llet, el moscatell i l’anís.

  2. Després, ajunteu les dues barreges i afegiu-hi la mantega Cadí temperada, és a dir, a temperatura ambient.

  3. Amasseu bé la massa. Podeu afegir-hi farina si trobeu que queda massa enganxosa a les mans.

  4. Deixeu-la reposar amb un drap a sobre fins que es dobli el volum de la massa.

  5. Després estireu-la i doneu-li forma de coca.

  6. Col·loqueu-la damunt d’una safata per anar al forn, amb un paper sulfurat. La massa ha de tornar a reposar fins que torni a doblar el volum. Poseu-hi la fruita confitada per sobre.

  7. Un cop fermentada, pinteu-la amb un ou prèviament batut i amb un pensament de sucre per sobre. Ara és el moment de posar-la al forn durant quinze minuts a 230 ºC

  8. A fora del forn, feu-hi el toc final: sucre llustre, tamisat amb un colador.

 

CONSELL: Com més aromàtica feu la massa brioix, més gust tindrà. Així doncs, si es desitja s’hi pot posar pell de taronja ratllada, espècies o altres licors.
 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto