Consells de cuina La Vanguardia

Òscar Teixidó és el responsable de cuina del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-Universitat de Barcelona. El CETT integra cicles formatius, graus de turisme, el grau de ciències culinàries i gastronòmiques de Catalunya i també màsters i postgraus en turisme.

Preparació

  1. Barregeu els ingredients sòlids, farina, sal, sucre i llevat, per una banda. I per una altra banda, barregeu els líquids: la mel, els ous, la llet, el moscatell i l’anís.

  2. Després, ajunteu les dues barreges i afegiu-hi la mantega Cadí temperada, és a dir, a temperatura ambient.

  3. Amasseu bé la massa. Podeu afegir-hi farina si trobeu que queda massa enganxosa a les mans.

  4. Deixeu-la reposar amb un drap a sobre fins que es dobli el volum de la massa.

  5. Després estireu-la i doneu-li forma de coca.

  6. Col·loqueu-la damunt d’una safata per anar al forn, amb un paper sulfurat. La massa ha de tornar a reposar fins que torni a doblar el volum. Poseu-hi la fruita confitada per sobre.

  7. Un cop fermentada, pinteu-la amb un ou prèviament batut i amb un pensament de sucre per sobre. Ara és el moment de posar-la al forn durant quinze minuts a 230 ºC

  8. A fora del forn, feu-hi el toc final: sucre llustre, tamisat amb un colador.

 

CONSELL: Com més aromàtica feu la massa brioix, més gust tindrà. Així doncs, si es desitja s’hi pot posar pell de taronja ratllada, espècies o altres licors.
 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto