Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les verdures a daus petits i salteu-les per separat. Han de quedar cruixents.
  2. Mescleu totes les verdures, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi les fulles d’alfàbrega tallades i amaniu-ho amb l’oli d’oliva restant.
  3. Per a la coca: mescleu la mantega amb la farina, el parmesà, les ametlles i, finalment, el rovell d’ou. Pasteu-ho per obtenir una massa trencada.
  4. Estireu la massa amb un corró fins que tingui 0,5 cm de gruix i talleu-ho a rectangles d’uns 10 x 5 cm. Enforneu-ho 3-4 min a 180º C.
  5. Sobre la coca disposeu la barreja de verdures cruixents i dos filets de sardines, fornegeu-ho 2 min i serviu-ho. Les sardines han d’estar semicrues.
  6. Amaniu-ho amb la tapenade barrejada amb l’oli d’oliva verge extra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto