Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per elaborar la massa, talleu la mantega a dauets. Barregeu-la amb la farina i la sal amb la punta dels dits fins aconseguir una textura sorrenca. A continuació, aboqueu-hi l'aigua a poc a poc fins que la massa quedi feta una bola. Tot seguit, estireu-la amb l'ajut d'un corró enfarinat i feu-ne rodones d'uns 15 cm de diàmetre. Coueu-les entre plaques antiadherents a 150 ºC durant 7 o 8 min fins que estiguin ben rosses.
  2. Per fer el farciment, disposeu la coca en una safata, afegiu-hi els tomàquets sense pell i tallats a làmines molt fines amanits amb sal, pebre, orenga i farigola. A sobre, afegiu-hi la ceba i el pebrot escalivats, aquest últim tallat a tires, i finalment les sardines escatades i filetejades.
  3. Afegiu sal al conjunt i enforneu-lo a 180 ºC durant 5 o 6 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto