Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un oli de fruits secs mesclant els dos olis amb els pinyons, les panses i les nous.
  2. En un bol poseu les tres farines passades pel sedàs i formeu un volcà.
  3. Dissoleu el llevat amb l’aigua tèbia i poseu-la a dins. Afegiu-hi també el polsim de sucre, el de sal i el raig d’oli. Pasteu-ho bé fins que tots els elements quedin ben integrats i la massa perdi força. Deixeu-la reposar tapada amb un drap humit 30 min.
  4. Mentrestant, prepareu les verdures. Netegeu-les. Talleu la ceba a daus i les carxofes a làmines fines, i reserveu-les en un recipient amb aigua i unes fulles de julivert. Els pebrots talleu-los a daus més grossos.
  5. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli. Quan sigui calent, tireu-hi la ceba i salteu-la 1 min. Tot seguit, incorporeu-hi la carxofa i mig minut més tard, els pebrots. Ha de ser una samfaina molt ràpida i les verdures han de quedar cruetes, s’acabaran de fer durant la cocció de la coca. Poseu-ho a punt de sal i deixeu-ho refredar.
  6. Esteneu bé la massa amb l’ajuda d’un corró. Poseu-la al damunt d’una plàtera de forn i per sobre escampeu-hi la samfaina de verdures. Al damunt, poseu-hi els daus de botifarra de fetge. Poseu-ho a coure al forn uns 10 min a 180 ºC, el temps de cocció dependrà de la mida de la coca. Quan sigui gairebé cuita, poseu uns daus d’Emporità per sobre i torneu a enfornar-la 3 min més.
  7. Munteu en el plat una amanida amb els enciams, poseu la coca al costat i amaniu-la amb l’oli de fruits secs que hem preparat i un polsim de sal grossa en escames.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto