Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pasta fil·lo en rectangles de 3 x 7 cm, pinteu-los amb mantega, empolseu-los de sèsam i poseu-los al forn, 3-4 min a 180 ºC, fins que quedin daurats i cruixents.
  2. Talleu la tonyina a làmines fines i banyeu-les en una solució de soja, suc de taronja i aigua de roses durant 30 s.
  3. Per a l’emulsió de violetes: tritureu amb un túrmix la lecitina amb el suc de maduixes —que haureu fet posant a coure 300 g de maduixes amb 75 g de sucre durant 10 min a foc suau, colant-ho i deixant-ho refredar— i la confitura de violetes.
  4. Presenteu la coca cruixent de pasta fil·lo amb la tonyina laminada, els pètals de rosa i l’escarola. Ho podeu acompanyar amb germinats de porradell o peril·la porpra. Acabeu-ho afegint-hi pols de taronja, obtinguda d’haver triturat la pell de la taronja assecada al forn a temperatura baixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto