Receptes de Nadal La Vanguardia

Per Sant Josep ve tota la família Cruells a dinar a casa. Per postres, l’àvia Anna sempre fa la tradicional crema de Sant Josep i li queda boníssima! Per acompanyar la crema, he pensat que aquesta coca quedaria molt bé, ja que és cruixent i molt adequada per sucar.

La base de la coca és la mateixa que per a una pizza. Això pot simplificar molt la recepta, ja que es pot comprar una massa de pizza feta (de les que venen fresques a les neveres dels súpers). Evidentment, també es pot fer a casa… Cadascú que triï!

Preparació

  1. Estireu la massa de pizza ben fina, donant-li forma allargada i estreta (per una coca individual d’uns 30 x 7 cm). Pinteu-la generosament amb oli amb l’ajut d’un pinzell. Repartiu els pinyons i el sucre (també generós) per sobre.
  2. Coeu-la al forn a 220 ºC durant 10 min fins que es dauri (cal vigilar que no es cremi). Traieu-la del forn i, immediatament, pinteu-la amb anís amb l’ajut del pinzell. Aquest anís és el que li dona la textura de vidre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto