Què cuinar La Vanguardia

Per Sant Josep ve tota la família Cruells a dinar a casa. Per postres, l’àvia Anna sempre fa la tradicional crema de Sant Josep i li queda boníssima! Per acompanyar la crema, he pensat que aquesta coca quedaria molt bé, ja que és cruixent i molt adequada per sucar.

La base de la coca és la mateixa que per a una pizza. Això pot simplificar molt la recepta, ja que es pot comprar una massa de pizza feta (de les que venen fresques a les neveres dels súpers). Evidentment, també es pot fer a casa… Cadascú que triï!

Preparació

  1. Estireu la massa de pizza ben fina, donant-li forma allargada i estreta (per una coca individual d’uns 30 x 7 cm). Pinteu-la generosament amb oli amb l’ajut d’un pinzell. Repartiu els pinyons i el sucre (també generós) per sobre.
  2. Coeu-la al forn a 220 ºC durant 10 min fins que es dauri (cal vigilar que no es cremi). Traieu-la del forn i, immediatament, pinteu-la amb anís amb l’ajut del pinzell. Aquest anís és el que li dona la textura de vidre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto