Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per començar, dissoleu el llevat en l’aigua.
  2. Poseu la mantega i la farina en un bol. Barregeu-ho amb els dits fins aconseguir una textura semblant a la sorra.
  3. Afegiu-hi el sucre, la sal i l’aigua amb el llevat. Pasteu-ho bé fins aconseguir una massa fina. Deixeu-ho reposar 15 min.
  4. Estireu-ne petites porcions, tan primes com pugueu.
  5. Pinteu-ho amb oli i repartiu-hi sucre per sobre. Demaneu ajuda a un adult per enfornar-ho 15 min, a 180 ºC.
  6. Traieu la coca del forn i, de seguida, regueu-la amb anís.
  7. Deixeu-la refredar i ja us la podeu menjar.

El consell

  • Aquesta recepta que us proposem és la típica per fer coca de vidre, però admet moltes variacions, en funció dels gustos de cadascú. Si voleu, podeu provar de posar-hi per sobre trossets o perles de xocolata, pinyons, ametlla laminada... Us quedarà boníssima!
  • En cuina, anomenem 'arenar' l’acció de barrejar farina amb mantega fins a obtenir una massa amb una textura molt semblant a la sorra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto