Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per començar, dissoleu el llevat en l’aigua.
  2. Poseu la mantega i la farina en un bol. Barregeu-ho amb els dits fins aconseguir una textura semblant a la sorra.
  3. Afegiu-hi el sucre, la sal i l’aigua amb el llevat. Pasteu-ho bé fins aconseguir una massa fina. Deixeu-ho reposar 15 min.
  4. Estireu-ne petites porcions, tan primes com pugueu.
  5. Pinteu-ho amb oli i repartiu-hi sucre per sobre. Demaneu ajuda a un adult per enfornar-ho 15 min, a 180 ºC.
  6. Traieu la coca del forn i, de seguida, regueu-la amb anís.
  7. Deixeu-la refredar i ja us la podeu menjar.

El consell

  • Aquesta recepta que us proposem és la típica per fer coca de vidre, però admet moltes variacions, en funció dels gustos de cadascú. Si voleu, podeu provar de posar-hi per sobre trossets o perles de xocolata, pinyons, ametlla laminada... Us quedarà boníssima!
  • En cuina, anomenem 'arenar' l’acció de barrejar farina amb mantega fins a obtenir una massa amb una textura molt semblant a la sorra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto