Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu el pa en dues meitats, i torreu-lo al forn a 190 ºC fins que estigui totalment torrat. Les torrades han de tenir una llargada de 12 cm.
  2. Escaliveu el pebrot i l’albergínia per separat al foc. Peleu el pebrot i talleu-lo a daus una mica grans. Peleu l’albergínia i també talleu-la a trossos grans. Les cebetes, confiteu-les amb oli a foc ben suau.
  3. Muntatge: esteneu la mantega per sobre de la torrada. A sobre, poseu horitzontalment el pebrot, l’albergínia i la ceba successivament per tota la torrada. Amaniu-ho amb una mica d’oli i un raig de vinagre i uns cristalls de sal. Acabeu la torrada amb les anxoves per sobre. En un plat, poseu una cullerada estesa de iogurt, amb un polsim de pebre negre; a sobre, la torrada i una mica de barreja d’enciams amanits. Amaniu-ho amb un raig d’oli d’oliva i unes gotes de vinagre de Mòdena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto