Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu el pa en dues meitats, i torreu-lo al forn a 190 ºC fins que estigui totalment torrat. Les torrades han de tenir una llargada de 12 cm.
  2. Escaliveu el pebrot i l’albergínia per separat al foc. Peleu el pebrot i talleu-lo a daus una mica grans. Peleu l’albergínia i també talleu-la a trossos grans. Les cebetes, confiteu-les amb oli a foc ben suau.
  3. Muntatge: esteneu la mantega per sobre de la torrada. A sobre, poseu horitzontalment el pebrot, l’albergínia i la ceba successivament per tota la torrada. Amaniu-ho amb una mica d’oli i un raig de vinagre i uns cristalls de sal. Acabeu la torrada amb les anxoves per sobre. En un plat, poseu una cullerada estesa de iogurt, amb un polsim de pebre negre; a sobre, la torrada i una mica de barreja d’enciams amanits. Amaniu-ho amb un raig d’oli d’oliva i unes gotes de vinagre de Mòdena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto