Consells de cuina La Vanguardia

Avui us proposo una variació de la coca-flam que ja he fet en alguna altra ocasió. Agafant com a recepta base la de l’altre cop, es poden fer moltes variacions: afegir xocolata a la coca, canviar el gust del flam… tot depèn de la imaginació de cadascú. Jo he afegit coco ratllat al flam.
 

Preparació

  1. Per al flam: escalfeu la llet i el coco en un cassó al foc durant uns 5 min. Afegiu-hi la llet condensada i dissoleu-la bé. Deixeu-ho refredar una mica. A part, bateu els ous i afegiu-los a la llet i el coco.
  2. Per a la coca: bateu els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum (millor amb varetes elèctriques). Afegiu-hi amb suavitat la farina tamisada. Aboqueu la mescla delicadament sobre el flam. Coeu-ho al forn al bany maria a 180 ºC durant 1 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto