Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu els tomàquets i remulleu la molla de pa amb aigua.
  2. Netegeu els alls del germen i aixafeu-los.
  3. Tritureu els tomàquets amb l’all i la molla de pa escorreguda.
  4. Afegiu-hi una mica d’aigua i munteu el puré de tomàquet amb l’oli com si fos una maionesa, fins a obtenir una textura de sopa espessa.
  5. Afegiu-hi el vinagre, la sal fina i el pebre blanc. Reserveu-ho en fred.
  6. Netegeu el fetge, traieu-ne la vena central i poseu-lo amb llet a temperatura ambient 4 h. Escorreu el fetge i mescleu el sucre amb la sal.
  7. Poseu el fetge en aquesta barreja 8 h a temperatura ambient. Passat aquest temps, netegeu el fetge sota l’aigua i amb paper film formeu un caneló. Acabeu prement-lo amb paper d’alumini.
  8. Poseu aigua a bullir i introduïu-hi el caneló, que cogui 3 h i 15 min a foc molt baix. L’aigua no ha de tornar a bullir. Un cop cuit, refredeu la terrina en aigua freda i gel. Conserveu-la a la nevera. Traieu el fetge del paper i talleu-ne unes rodanxes. Poseu el salmorejo en un plat fondo, el tros de fetge a sobre i làmines fines de poma sobre el fetge. Poseu-hi pebre al gust. No hi afegiu sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

XIII Jornada de la Baldana d'Arròs de Camarles

Els embotits són un símbol de la gastronomia de Catalunya, ja que en trobem varietats locals gairebé...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto