Receptes de Nadal La Vanguardia

Aquesta recepta és del número 96 del CUINA. Escoltant el programa de Catalunya Ràdio 'Cabaret elèctric', vaig sentir com el Josep Sucarrats, director de la revista, presentaven la proposta del mes de juliol: els còctels. L’article repassa les millors cocteleries de Barcelona i proposa un maridatge entre tres còctels i tres tapes creades per Pep Nogué, un tema totalment desconegut per a mi.

Rellegint l’article, vaig fixar-me en el còctel Alexander, on la introducció 'dedicat a tots els llaminers que prefereixen les postres abans que el menjar' em va fer decidir: per casa voltava una coctelera encara per estrenar, tenia tots els ingredients necessaris, la recepta era senzilla i tenia una pinta fabulosa.

També he de confessar que aquest cop no vaig gaudir del resultat, tan sols em vaig mullar els llavis i vaig pensar... "em bec una copa d’aquestes i entro directament en coma etílic".

Preparació

  1. Prepareu el còctel en una coctelera amb força gel.
  2. Serviu-lo en una copa Alexander decorada amb un polsim de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto