Consells de cuina La Vanguardia

Un còctel blanc d'estiu. Aquesta és la recepta amb què vaig participar a una de les convocatòries de 'Del blog al plat'. L’organitzadora d’aquest esdeveniment bloguer és la Mercè, del blog 'Destapant Cassoles', que va iniciar la proposta i que a cada ocasió escull el blog protagonista del mes. I clar, mai escull el seu blog, de manera que entre tots els que hi participem hem decidit dedicar el mes de juny al seu blog, i escollir una de les seves receptes per publicar al nostre blog.

El blog de la Mercè és ple de receptes familiars, amb plats del dia a dia però també amb plats que fan molta festa, i molts pastissos d’aniversari dedicats a les seves tres filles, l’Ona, la Laia i la Bet. Curiosament, però, la recepta que he escollit no és cap de postres; al contrari, és aquest còctel de coco, crec que l’únic còctel que té la Mercè al blog. Però és que va ser llegir la recepta i saber del cert que ja l’havia escollit… amb la calor d’aquests dies i les ganes de vacances, era la recepta ideal!

Preparació

  1. Mulleu la vora de les copes i passeu-les pel coco per tal de decorar tot el voltant de la copa.
  2. Amb un robot de cuina, barregeu el licor, la llet de coco i el suc. Incorporeu-hi el gel i tritureu-ho.
  3. Aboqueu-ho dins la copa, decoreu-la i serviu el còctel immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto