Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Comenceu per la salsa. Sofregiu la ceba i els grans d’all picats, lentament, amb la mantega.
  2. Quan sigui ben tova, afegiu-hi els bolets. Apugeu una mica el foc perquè els bolets es coguin i perdin l’aigua.
  3. Retireu la meitat dels bolets, i reserveu-los.
  4. Poseu-hi la farina, doneu-hi un parell de voltes perquè es cogui i ho cobriu amb el brou de pollastre i deixeu que el conjunt cogui durant uns 15 min, a foc lent, perquè tots els sabors es barregin.
  5. Tritureu-ho bé. Reserveu-ho.
  6. Escaliveu el moniato al forn. L’emboliqueu amb paper d’alumini el coeu a 200 ºC durant mitja hora. Espereu que es refredi per pelar-lo.
  7. Traieu la pell de la botifarra i l’esmicoleu. La barregeu amb l’altra meitat de bolets. Afegiu-hi el moniato escalivat i aixafat. Heu de fer com una massa homogènia de moniato, botifarra negra i bolets.
  8. Farciu la fulla de col amb la barreja de moniato, botifarra i bolets. Emboliqueu-ho sobre si mateix.
  9. Per escalfar-ho, ho poseu al forn tapat amb un paper d’alumini. També ho podeu escalfar al microones, tapat.
  10. Acompanyeu la col amb la salsa de bolets, ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: