Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu els colls de xai. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota baixa i marqueu la carn per tots els costats fins que estigui daurada. Reserveu-la.
  2. Tireu un raig més d'oli a la cocota, si cal, i sofregiu-hi el porro i la ceba picats. Poseu-hi una mica de sal i deixeu que suïn uns 10 min.
  3. Incorporeu-hi els tomàquets ratllats i deixeu que tot se sofregeixi uns 10 min més.
  4. Afegiu-hi 250 ml de vi negre i els claus. Deixeu que trenqui el bull. Torneu a posar els colls a la cocota i acabeu-ho de cobrir amb la resta de vi i aigua (suficient per cobrir bé la carn). Deixeu que cogui a foc lent 1 h i 15 min. Si cal, afegiu-hi més aigua durant la cocció.
  5. Passat el temps, retireu els colls i passeu la salsa per un colador xinès. Espremeu-ho bé per aprofitar tots els sucs.
  6. Piqueu tots els ingredients de la picada al morter fins aconseguir una pasta.
  7. Retorneu la salsa a la cocota i poseu-la a foc mitjà. Afegiu-hi la picada i un got d'aigua i deixeu que bulli 5 min. Afegiu-hi de nou els colls i rectifiqueu-ho de sal. Deixeu que tot el conjunt es cuini durant 15 min més.

Podeu servir els colls de xai amb arròs basmati o amb unes patates fregides. Ja veureu quin plat més deliciós!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto