Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu els colls de xai. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota baixa i marqueu la carn per tots els costats fins que estigui daurada. Reserveu-la.
  2. Tireu un raig més d'oli a la cocota, si cal, i sofregiu-hi el porro i la ceba picats. Poseu-hi una mica de sal i deixeu que suïn uns 10 min.
  3. Incorporeu-hi els tomàquets ratllats i deixeu que tot se sofregeixi uns 10 min més.
  4. Afegiu-hi 250 ml de vi negre i els claus. Deixeu que trenqui el bull. Torneu a posar els colls a la cocota i acabeu-ho de cobrir amb la resta de vi i aigua (suficient per cobrir bé la carn). Deixeu que cogui a foc lent 1 h i 15 min. Si cal, afegiu-hi més aigua durant la cocció.
  5. Passat el temps, retireu els colls i passeu la salsa per un colador xinès. Espremeu-ho bé per aprofitar tots els sucs.
  6. Piqueu tots els ingredients de la picada al morter fins aconseguir una pasta.
  7. Retorneu la salsa a la cocota i poseu-la a foc mitjà. Afegiu-hi la picada i un got d'aigua i deixeu que bulli 5 min. Afegiu-hi de nou els colls i rectifiqueu-ho de sal. Deixeu que tot el conjunt es cuini durant 15 min més.

Podeu servir els colls de xai amb arròs basmati o amb unes patates fregides. Ja veureu quin plat més deliciós!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto