Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els pits i les cuixes dels colomins, salpebreu-los i coeu-los en una paella amb oli. Salteu la xucrut.
  2. Per a la salsa: buideu les carcasses sense passar-les per aigua. Talleu-les a trossos. Torreu-les en una cassola amb un xic d’oli. Retireu-ho i sofregiu-hi les verdures tallades a daus amb les herbes.
  3. Un cop ben rosses, afegiu-hi les carcasses i mulleu-ho amb els licors. Flamegeu-ho i deixeu-ho reduir. Cobriu-ho amb aigua i reduïu-ho a la meitat. Coleu-ho. Torneu-ho a reduir fins aconseguir una salsa i lligueu-ho amb mantega.
  4. Per als cruixents: sofregiu la ceba i barregeu-la amb la botifarra. A la punta de cada tira de pasta disposeu una cullerada d’aquest farcit. Plegueu-ho en forma de triangle. Segelleu-ho amb rovell d’ou i fregiu-ho.
  5. Per a la compota: barregeu i coeu tots els ingredients 12-15 min.
  6. Muntatge: en el plat feu dues muntanyetes de xucrut. Al damunt, poseu-hi els cruixents, i recolzat, el colomí. Feu unes llàgrimes de compota. Salseu-ho i acabeu-ho amb porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: