Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la compota de raïm: peleu i talleu els grans de raïm per la meitat. Poseu-los amb el sucre en un cassó petit i deixeu-los coure uns 10 min a foc baix. Un cop hagin deixat anar l'aigua i hagi reduït, aboqueu-hi el vi i retireu-ho del foc. Reserveu-ho a temperatura ambient.
  2. Per la gelea de roses: bulliu una part de l'aigua de roses amb l'agar-agar. Barregeu la resta i esteneu-ho en una safata fins que arribi a 0,5 cm de profunditat. Deixeu que qualli i talleu-ho a daus de 0,5 cm.
  3. Muntatge: en un got o en una copa, col·loqueu-hi, al fons, la compota de raïm, i al damunt uns dauets de gelea i una juliana de roses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto