Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu la cua de les figues i talleu-les a meitats.
  2. Poseu-les en un bol amb tres parts d’aigua i una part de rom i deixeu-les macerar 24 h. Han de quedar cobertes.
  3. L’endemà, poseu-les a coure a foc mitjà durant 30-45 min, fins que les figues quedin toves. Tot seguit, tritureu-les.
  4. Torneu a posar les figues al foc i afegiu-hi el quilo de sucre. Deixeu-ho coure uns 15 min més.
  5. Afegiu-hi el suc de la llima i deixeu-ho coure 5 min més, remenant-ho amb una espàtula de fusta.
  6. Apagueu el foc i tireu-hi 150 ml de rom. Poseu la barreja en pots esterilitzats. Ompliu-los fins a dalt, tapeu-los i gireu-los. Deixeu-los refredar.
  7. En un parell de dies, ja podeu fer servir la confitura per posar-la al costat del recuit de drap.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto