Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu la cua de les figues i talleu-les a meitats.
  2. Poseu-les en un bol amb tres parts d’aigua i una part de rom i deixeu-les macerar 24 h. Han de quedar cobertes.
  3. L’endemà, poseu-les a coure a foc mitjà durant 30-45 min, fins que les figues quedin toves. Tot seguit, tritureu-les.
  4. Torneu a posar les figues al foc i afegiu-hi el quilo de sucre. Deixeu-ho coure uns 15 min més.
  5. Afegiu-hi el suc de la llima i deixeu-ho coure 5 min més, remenant-ho amb una espàtula de fusta.
  6. Apagueu el foc i tireu-hi 150 ml de rom. Poseu la barreja en pots esterilitzats. Ompliu-los fins a dalt, tapeu-los i gireu-los. Deixeu-los refredar.
  7. En un parell de dies, ja podeu fer servir la confitura per posar-la al costat del recuit de drap.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto