Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu la cua de les figues i talleu-les a meitats.
  2. Poseu-les en un bol amb tres parts d’aigua i una part de rom i deixeu-les macerar 24 h. Han de quedar cobertes.
  3. L’endemà, poseu-les a coure a foc mitjà durant 30-45 min, fins que les figues quedin toves. Tot seguit, tritureu-les.
  4. Torneu a posar les figues al foc i afegiu-hi el quilo de sucre. Deixeu-ho coure uns 15 min més.
  5. Afegiu-hi el suc de la llima i deixeu-ho coure 5 min més, remenant-ho amb una espàtula de fusta.
  6. Apagueu el foc i tireu-hi 150 ml de rom. Poseu la barreja en pots esterilitzats. Ompliu-los fins a dalt, tapeu-los i gireu-los. Deixeu-los refredar.
  7. En un parell de dies, ja podeu fer servir la confitura per posar-la al costat del recuit de drap.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto