Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu la cua de les figues i talleu-les a meitats.
  2. Poseu-les en un bol amb tres parts d’aigua i una part de rom i deixeu-les macerar 24 h. Han de quedar cobertes.
  3. L’endemà, poseu-les a coure a foc mitjà durant 30-45 min, fins que les figues quedin toves. Tot seguit, tritureu-les.
  4. Torneu a posar les figues al foc i afegiu-hi el quilo de sucre. Deixeu-ho coure uns 15 min més.
  5. Afegiu-hi el suc de la llima i deixeu-ho coure 5 min més, remenant-ho amb una espàtula de fusta.
  6. Apagueu el foc i tireu-hi 150 ml de rom. Poseu la barreja en pots esterilitzats. Ompliu-los fins a dalt, tapeu-los i gireu-los. Deixeu-los refredar.
  7. En un parell de dies, ja podeu fer servir la confitura per posar-la al costat del recuit de drap.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto